Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Karrier

Dinamikusan fejlődő vállalatunk, a nyíregyházi NaturComfort Kft. keresi kiváló kommunikációjú új Munkatársait. Ha Ön irodai körülmények között, családias hangulatban akar értelmes, hasznos munkával tisztes, versenyképes fizetést megkeresni, olvassa el figyelmesen az alábbi sorokat!

A nyíregyházi NaturComfort Kft. 2011-es februári megalakulása óta 130 fős nagyvállalattá nőtte ki magát, Magyarországon hét irodát nyitott meg, több mint 91.000 Ügyfelet szolgált ki határon innen és túl, nyolc saját terméket alkotott meg (összesen 16 fajta terméket gyártat és forgalmaz), s Partnercégei révén két további iroda segítségével értékesíti termékeit Szlovákiában, illetve Romániában. 

Munkatársaink mondták Rólunk: 

Baráth Tiborné (Telefonos Értékesítő, 5-ös iroda, Vásárosnamény) nyilatkozata:

Két éve dolgozom itt, máshol sajnos nem tudtam elhelyezkedni. Sokat köszönhetek a cégnek: a családom is jobb anyagi körülmények között él, mióta itt vagyok, hiszen összejött a külföldi nyaralás, és a lakást is rendbe tudtuk hozni."

Káté Sándorné (Telefonos Értékesítő, 8-as iroda, Záhony) nyilatkozata:
Nagyon örülök annak, hogy ilyen jó munkahelyre kerültem. A vezetőm mindenben maximálisan támogat, a közösségben pedig mindig segítjük egymás munkáját. Sok új embert ismertem meg, mióta itt dolgozom, és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam már a vásárlóktól. Örülök, hogy részese lehetek a cég fejlődésének!"

Folénusz Marianna (Telefonos Értékesítő, 4-es iroda, Kisvárda) nyilatkozata:

„A barátnőmet kísértem el felvételre. A barátnőm két nap múlva elment, nekem viszont annyira megtetszett, hogy egy éve már itt dolgozom. Életem legnagyobb lehetőségének érzem, hogy itt dolgozhatok. Azóta az életem 180 fokos fordulatot vett jó irányba. Ha valaki sikerorientált, az hozzánk jöjjön dolgozni! Itt ténylegesen, kézzelfoghatóan jutalmazzák a sok befektetett időnket, energiánkat, munkánkat." 

Pintér Gizi (Telefonos Értékesítő, 4-es iroda, Kisvárda) nyilatkozata:

„Amióta itt dolgozom, nagyon sok olyan dolgot tudtam vásárolni, amire szükségem volt: TV, mosógép, számítógép..., és könnyebb a megélhetésünk. Az albérletet is könnyebben ki tudom fizetni." 

Szabó Tiborné Margó (Telefonos Értékesítő, 4-es iroda, Kisvárda) nyilatkozata: 

„2012 február közepétől vagyok a cégnél. Nagyon szeretem ezt a munkát csinálni. Egyrészt biztos anyagi hátteret biztosít nekem, hiszen tudok a családnak segíteni, és otthon a házban már sok háztartási gépet kicseréltem. Másrészt szeretek bejárni dolgozni, hiszen nagyon szeretem a kolléganőimet, sokszor a magánéletemből is hiányoznak, olyan kedvesek. Amit még nagyon szeretek, hogy a fizetésem az elvégzett munkával párhuzamosan nő, sok ösztönző program van, és nem utolsósorban elismerik a munkámat." 

Megellai Barbara (Telefonos Értékesítő, 6-os iroda, Kisvárda) nyilatkozata: 

„Egyik nagy erősségem a jó kommunikációs készség, és ezt ebben a szakmában teljesen felhasználhatom, hiszen nap mint nap emberekkel kell beszélgetnem telefonon keresztül. Ez nem egy egyszerű feladat, viszont kárpótol az az érzés, hogy embereknek tudok segíteni, mivel a szervezet számára egészséges termékeket forgalmazunk. A munka mellett nagyon fontos az is, hogy örömmel érkezem meg minden reggel az irodába. Nagyon kedvelem a munkatársaimat, barátságos, családias a légkör szinte már az első naptól fogva, hiszen a beilleszkedést nagyban megkönnyítette kedvességük, segítőkészségük. Ráadásul a trénerek, vezetők is maximálisan segítőkészek, empatikusak, bármikor bármilyen problémával fordulhatok feléjük. Lehetőség van 4, 6, vagy 8 órában dolgozni, így a családi dolgok mellett is jól lehet dolgozni, főleg nekem, mert kisgyerekem van. A munkámat elismerik, a motivációs programok miatt pedig próbálom a lehető legtöbbet kihozni magamból! Ebben segít a havi értekezlet, ahol ismereteket szerezhetek, hogy még jobb eladóvá válhassak. Nem egy utolsó szempont az sem, hogy számomra ez a munkahely egy biztos pont, hiszen a fizetésemet mindig időben és korrekten kapom meg."

Hírlevél